BMX Tjejer – Tonåren och Rehabilitering

Del 3: Annie Söderberg får detta tredje avsnitt av BMX-tjejer i Sverige helt för sig själv och ger där sin syn på tonår, pubertet och rehabilitering.

Detta samtidigt som vi nås av nyheten att Annie blir förbundskapten för landslaget i MTB. BMX tjejer i Sverige tycker detta är en klockren utnämning och önskar henne stor framgång i sin nya roll inom SCF.

Vi får även i detta avsnitt träffa Matilda Pårup från Malmö BMX Racing som svarar på några snabba frågor om sitt cyklande.Förbundet skriver:
”Annie har tävlat inom nästan samtliga cykeldiscipliner, utbildat sig till tränare vid Örebro Universitet och studerat KBT-elitidrott genom RF, GIH och SISU. Som idrottspsykologisk rådgivare har hon också arbetat med landslagsaktiva inom andra idrotter. Söderberg har redan varit landslagsledare vid stora mästerskap och världscuper och haft ett nära samarbete med tidigare förbundskapten, Anders Ljungberg. Nu tar Annie över hela ansvaret för både ledartrupp och aktiva.”

 

Detta är tredje avsnittet i en serie korta filmer som har för avsikt att motivera och inspirera tjejer, klubbar, föräldrar och ledare samt slå ett slag för den grymma sporten BMX Racing.

Det här är BMX Racing!

Musiken: Baskery – Shut the Catflap www.baskery.com

Grafik: 9unit Studio www.9unitstudio.com

Produktion och klippning: Johan Waltari

medverkande:
Annie Söderberg
Matilda Pårup

www.bmxtjejer.se
www.facebook.com/bmxtjejer
#bmxtjejer

%d bloggare gillar detta: