Vad händer hos BMXtjejer i Sverige just nu?

Våren är här!

BMXtjejer i Sverige ser, som så många andra, fram emot att säsongen drar igång. För dom som undrar när nästa avsnitt av BMXtjejer kommer så är det på gång närmaste veckan. Det finns nu även en plan för ämnen som kommer behandlas i kommande avsnitt under 2017. Det kommer bli ämnen kring att studera med elitsatsning, Cruiser dam, tjejprojekt för tjejer som är 13-16 år och tjejernas BMX historia i Sverige m.m.

Vi kan även meddela att första intervjun med en internationell BMX profil nu är inbokad och fler intervjuer kommer det att bli.

Närmaste aktiviteten som bevakas är Tjejlägret i Ängelholm och uppstartslägret helgen efter på samma bana. Kom gärna fram och hälsa, det är alltid kul att träffa folk. Om du har tips på saker/aktiviteter/idéer som våra BMXtjejer i landet kan ha glädje av så lyfter jag gärna det på sidan.

Det vore jättekul att få höra från er som tittat och besöker sidan, vad ni vill att vi tar upp i repotage och intervjuer. Hör av er eller hugg tag i mig när vi ses på läger eller tävlingar.

Tills dess- Riders ready…

/Johan Waltari

PS. En ny sändning med stickers landade i brevlådan förra veckan. Hojta om ni vill ha en sticker till vattenflaskan, hjälmen eller cykeln DS.

%d bloggare gillar detta: